Verzendkosten

PHOTOARTGALLERY.NL berekent binnen Nederland voor een speciale kunstverpakking, verzenden en verzekering tegen schade en/of verlies voor een standaardlevering geen kosten.

Verpakking en aflevering

Wij verzenden de photoartgallery.nl foto’s in een speciale kunstverpakking. Zodra uw kunstwerk is verzonden, ontvangt u een bevestiging van verzending per e-mail. Onze pakketservice-partner verzorgt de aflevering aan huis. Indien u niet thuis bent wanneer het pakket wordt afgeleverd, dan laat de koerier een bericht achter, zodat u een nieuwe afspraak kunt maken.

8 dagen retour

Het kan gebeuren dat de foto bij u thuis er toch anders uitziet dan verwacht. Op grond hiervan kunt uw bestelling binnen 8 dagen terugsturen en delen wij de kosten met u. Terugsturen naar PHOTOARTGALLERY (Mavodi bv) Hacquartstraat 4 – 1071 SH Amsterdam.

Waarde

Hoe belangrijk is een handtekening? Hoe relevant is een kleine editieoplage van 10 exemplaren? Wat is mijn editie tegenwoordig waard? Dat zijn vragen die vaak aan ons gesteld worden. PHOTOARTGALLERY.NL heeft zich gespecialiseerd in gelimiteerde en gesigneerde foto’s, omdat alleen deze edities tot de kunstmarkt kunnen worden gerekend en de status hebben van een door de kunstenaar geautoriseerd en gecertificeerd origineel. Daarom zijn een handtekening en strikte controle van de oplage absoluut noodzakelijk. Eenmaal uitverkocht, stijgt de waarde van een gelimiteerd origineel.

Lijst

De lijst om de foto maakt onderdeel uit van het kunstgenot. De lijst is van massief hout . Wij bieden een keuze uit een zwart en een witte lijst in het formaat 30 x 45 cm met helder glas. Wilt u een speciale afwerking mail ons met uw wensen naar info@photoartgallery.nl.

Kwaliteit

De Kwaliteit van de foto’s zijn altijd eerste klas en worden uitsluitend geproduceerd door een professioneel fotolab. De afdrukken zijn op hoogwaardige papier afgedrukt met ongelofelijke kleuren en glans.

Net als de conventionele methode met een vergrotingskoker in de donkere kamer worden beelden belicht op lichtgevoelig materiaal. Het fotografische materiaal wordt belicht met drie lasers: rood, groen en blauw. En net als vroeger wordt het belichtte materiaal vervolgens ontwikkeld en gefixeerd. Het resultaat van dit klassieke fotochemisch proces is verbluffend rasterloos.