Photo Art Gallery perbericht

Photo Art Gallery verkoopt betaalbare fotografie van hoge kwaliteit

Geboren vanuit frustratie over het feit dat foto’s van hoge kwaliteit niet duur hoeven te zijn, is op 1 februari 2016 Photo Art Gallery opgericht: een online platform met betaalbare fotografie van gevestigde fotografen en talentvolle nieuwkomers.

Het idee is simpel. Photo Art Gallery verkoopt gesigneerde foto’s in gelimiteerde oplage (10) in dezelfde maat (30x34cm) en altijd ingelijst (zwart of witte lijst). Zo is een foto na aanschaf een uniek bezit van elke koper en in de loop van de jaren meer waard omdat er na de 10 prints geen afdrukken van de foto via Photo Art Gallery te koop zijn.

Op dit moment hebben zich reeds zeven fotografen aangesloten aan en op korte termijn breidt Photo Art Gallery dit aantal uit. Elke fotograaf is uniek, heeft een eigen thema en veel belangrijker: een persoonlijk verhaal achter de foto.

Ga naar www.photoartgallery.nl om te ontdekken welke fotografen zich al hebben aangesloten.

Op aanvraag zijn enkele foto’s beschikbaar voor publikatie